Kleine bloemen nachtlampje | Gepersonaliseerd met de naam van uw kind | Beste cadeau-idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis enz.

$59.00
Het nachtlampje met gepersonaliseerde naam is de perfecte aanvulling op elke kinderkamer. Dit unieke nachtlampje is ontworpen met de naam van je kind, waardoor het echt uniek is. Het licht wordt gevoed door een USB-kabel, zodat het kan worden aangesloten op een computer of een adapter. Het warme, zachte licht zorgt voor een rustgevende gloed waardoor je kind zich 's nachts veilig en geborgen voelt. De gepersonaliseerde naam is geschreven in een stijlvol lettertype en zal zeker een dierbaar aandenken worden voor uw kind terwijl het groeit. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor je kind of voor het kind van een vriend, het gepersonaliseerde naamnachtlampje is zeker een hit. Bestel de jouwe vandaag nog en geef comfort en stijl cadeau!

Grootte:6,6" x 6,6"
Materiaal:Acryl / Haruki
Lichtbron:Ingebouwde LED
Vermogen: 1,6W
Stroombron: USB DC5V (stekker niet inbegrepen)
Oplaadmethode: Geschikt voor 5V1A standaardlading
Let op: Gebruik geen superlading

Let op: als je onze nachtlampproducten ontvangt, vind je een beschermfolie op het acrylpaneel. Verwijder deze beschermfolie voorzichtig om het beste weergave-effect te bereiken.
*
Please enter the name to be personalized.
*
Please enter up to 35 characters.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: