Aangepaste naam nachtlicht voor kinderen | Gepersonaliseerd cartoon hart giraf nachtlicht met LED -verlichting voor kinderen | Personaliseerde het met de naam van uw kind | Beste cadeaus idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis etc.

$59.00
Het gepersonaliseerde nachtlampje voor kinderen is een uniek en op maat gemaakt nachtlampje dat is ontworpen om kinderen tijdens het slapengaan een warme en geruststellende sfeer te bieden. Het heeft een houten voet, die een vleugje natuurlijke charme en elegantie toevoegt aan het ontwerp. Het nachtlampje is gepersonaliseerd met de naam van het kind, waardoor het een speciaal en uniek item is dat ze zullen koesteren. Het is uitgerust met een zacht en rustgevend LED-licht en heeft een kleurrijk en schattig patroon op het acryllichtbord. Dit nachtlampje is perfect voor kinderen die bang zijn in het donker, of voor degenen die gewoon genieten van een geruststellend en kalmerend licht in hun kamer. Met zijn schattige ontwerp, gepersonaliseerde personalisatie, zacht LED-licht en houten voet is het gepersonaliseerde nachtlampje voor kinderen het perfecte cadeau voor elk kind en een must-have voor het slapengaan.

Licht bordformaat:breedte <= 5,9", hoogte <= 7,9"
Basisbreedte: 5,7"
Materiaal:Acryl / Haruki
Lichtbron:Ingebouwde LED
Vermogen: 1,6W
Stroombron: USB DC5V (stekker niet inbegrepen)
Oplaadmethode: Geschikt voor 5V 1A standaardlading
Let op: Gebruik geen superlading

Let op: als je onze nachtlampproducten ontvangt, vind je een beschermfolie op het acrylpaneel. Verwijder deze beschermfolie voorzichtig om het beste weergave-effect te bereiken.
*
Please enter the name to be personalized.
*
Please enter up to 35 characters.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: