Aangepaste houten naam spaarpot voor kinderen - gepersonaliseerde grote spaarpotten 26 alfabet Y - transparante geldbesparende doos - cadeau voor jongens en meisjes

$49.00
De houten spaarpot is een variatie op de traditionele spaarpot die meestal van hout is gemaakt en is ontworpen om spaargewoonten bij zowel kinderen als volwassenen aan te moedigen. Deze banken zijn vaak handgemaakt en kunnen worden gepersonaliseerd met houtsnijwerk of gravures om ze uniek en betekenisvol te maken. Houten spaarvarkens worden vaak gemaakt van hoogwaardig hardhout. Ze zijn ontworpen met een gleuf of opening om munten of biljetten in te steken, en een verwijderbare plug of stop om toegang te krijgen tot het geld binnenin. Het hout dat voor de spaarpot wordt gebruikt, kan onafgewerkt worden gelaten om de natuurlijke schoonheid van de houtnerf te laten zien. Behalve dat het een geweldig hulpmiddel is om kinderen financiële kennis bij te brengen, kunnen houten spaarvarkens ook geweldige cadeaus zijn voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen of bruiloften. Over het algemeen is een houten spaarvarken een tijdloos en praktisch item dat kan helpen bij het aanleren van gezonde financiële gewoonten bij zowel kinderen als volwassenen. Ze dienen als een fysieke herinnering aan het belang van geld besparen en kunnen individuen helpen hun financiële doelen in de loop van de tijd te bereiken.

Maten in inch:10,6" x 5,7" x 1,8"
Lengte niet meer dan 10,6"
Maten in cm:27cm x 14,1cm x 4,5cm,
Materiaal:Hout, Kunststof

Let op: de lengte van de aangepaste naam mag niet langer zijn dan 7 letters
*
Please enter the name to be personalized.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: