Aangepaste houten spaarpot voor kinderen en volwassenen - gepersonaliseerde spaarpotten 26 alfabet letter Q - transparante geldbesparende doos voor jongens en meisjes

€47,45
Houten alfabet-spaarvarkens zijn een soort geldbesparend hulpmiddel dat is ontworpen om kinderen te helpen het alfabet en het concept van geld besparen te leren kennen. Deze spaarvarkens zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout en zijn typisch vervaardigd met ingewikkelde details en ontwerpen die ze zowel leuk als leerzaam maken voor kinderen. Naast het helpen van kinderen bij het leren van basisvaardigheden op het gebied van lezen en schrijven, kunnen houten spaarvarkens met alfabet ook belangrijke financiële vaardigheden aanleren. Door kinderen aan te moedigen hun geld te sparen, kunnen deze banken waardevolle lessen bijbrengen over het belang van budgetteren, sparen en plannen voor de toekomst. Over het algemeen zijn houten alfabet-spaarvarkens een leuke en leerzame manier voor kinderen om het alfabet te leren kennen en belangrijke financiële vaardigheden te ontwikkelen die hen hun hele leven goed van pas zullen komen.

Maten in inch:Groot: 9,1" x 7,9" x 1,8"
Klein: 7,5" x 7,1" x 1,2"
Maten in cm:Large: 23cm x 20cm x 4,5cm
Klein: 19 cm x 18 cm x 3 cm
Materiaal:Groot: paulowniahout, kunststof Klein: eikenhout, kunststof

Let op: de kleur van paulowniahout zal donkerder zijn en de kleur van eikenhout zal lichter zijn. Als je het effect van de afbeelding op de homepage van het product leuk vindt, kies dan het grote materiaal van paulowniahout.
*
Please enter the name to be personalized.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: