Gepersonaliseerde houten puzzel naambord - aangepast cadeau voor baby en kinderen - aangepaste naampuzzel - 1e verjaardag speelgoed voor zoon

$49.00
Als je op zoek bent naar een sentimenteel en gepersonaliseerd babycadeau, dan hebben we een uniek cadeau voor je.Deze puzzel kan worden gegeven voor een verjaardag, Kerstmis, Pasen of gewoon als handig en leuk speelgoed.Het is gemaakt van berken multiplex en is organisch en veilig, alleen niet-giftige verf werd gebruikt in het proces.Het is een mooi decoratief kameraccessoire!Je kunt ook een standaard toevoegen als je de puzzel wilt tentoonstellen.Het helpt de motorische vaardigheden van je baby en je kind te ontwikkelen zullen hun naam gemakkelijk leren.

Maten in inches:11.8"x8"x0.3" (1-6 letters), 15"x8"x0.3" (7-9 letters)
Grootte in cm: 30*20*0.8CM (1-6 letters), 38*20*0.8CM (7-9 letters)
Gewicht: 350g-450g
Materiaal:Hout

Let op: Voor jonge kinderen, om te voorkomen dat kinderen per ongeluk eten, raden we af om knijpers toe te voegen. Als u de knijpers echt moet toevoegen, kunt u een bericht achterlaten wanneer u een bestelling, dan voegen wij de haringen voor je toe. Heel erg bedankt!
*
*
Please enter the name to be personalized.
*
U kunt uw favoriete elementen kiezen in plaats van degene die op de productfoto worden getoond.
Controleer de foto's van de elementen en voer de gewenste 8 elementen in de volgorde in, bijvoorbeeld: 5, 12, 18, 24, 36, 39, 45, 60
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: