Gepersonaliseerde familie foto licht schilderij - Minimalisme Home Decor - Aangepaste LED Art Light Frame schilderij - Beste creatieve geschenken

$79.00
Opmerkingen: De stijl van dit product behoort tot de eenvoudige tekenreeks, die zich richt op het effect en de artistieke conceptie van lichte schilderkunst in plaats van op hifi-restauratie.

Til uw dierbare herinneringen naar een nieuwe dimensie met onze Photo Frame Light Shadow Painting – een unieke combinatie van fotografie en kunstenaarschap. Deze innovatieve lijst combineert op prachtige wijze uw favoriete foto's met ingewikkeld vervaardigde licht- en schaduwelementen, wat resulteert in een boeiende visuele weergave die diepte en intriges aan uw foto's toevoegt. Of het nu een geliefd familieportret is of een schilderachtige reiskiekje, elke foto komt tot leven doordat het samenspel van licht en schaduw hem transformeert in een betoverend kunstwerk. De perfecte mix van moderne technologie en tijdloze nostalgie, dit Photo Frame Light Shadow Painting is een uitzonderlijke manier om uw herinneringen te laten zien en tegelijkertijd een artistiek tintje aan uw woonruimte te geven.

Grootte: 6,7 "x 9,1" / 9,1 "x 12,6"
Materiaal: Acryl/Haruki
Lichtbron: Ingebouwde LED
Vermogen: 1,6 W
Stroombron: USB DC5V (stekker niet inbegrepen)
Oplaadmethode: geschikt voor standaardlading van 5V1A
Let op: gebruik geen supercharge

*
*
Een figuur geeft een persoon of een huisdier aan . We moeten voor elk figuur een tekening maken om uw werk weer te geven. De kosten variëren afhankelijk van het aantal totale figuren.
Let op: wij graveren zoveel personen of huisdieren in het kristal als u wilt
*
*
*
Please enter up to 35 characters.
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: