Personaliseer foto aangepaste gezicht zonnebloem strand wrap vrouwen korte sarongs - multi face badmode voor vrijgezellenfeest - zomer beste cadeau

$49.00
Een gepersonaliseerde korte sarong met fotogezicht en strandwikkel is een uniek en op maat gemaakt stuk badkleding met een persoonlijke afbeelding of foto naar keuze erop gedrukt. Deze sarong wordt op bestelling gemaakt en is afgestemd op uw specificaties, inclusief de foto of afbeelding en de plaatsing ervan op de sarong. De sarong is gemaakt van lichtgewicht en ademende stof, waardoor hij perfect is voor een dagje strand of zwembad. De afbeelding of foto wordt afgedrukt met behulp van hoogwaardige printtechnologie voor een helder, levendig en duurzaam resultaat. De korte sarong met strandwikkel kan op meerdere manieren worden gedragen, zodat u hem kunt aanpassen aan uw gewenste dekkingsniveau. Met een gepersonaliseerde korte sarong omslagdoek met fotogezicht kun je je persoonlijkheid en individualiteit op een leuke en speelse manier laten zien.

FOTOGIDS:
-Zorg ervoor dat we hun gezicht duidelijk kunnen zien en dat er niets wordt afgesneden.
-Upload geen lage resolutie, wazige of korrelige foto's.
-Hoe betere kwaliteit foto, hoe beter uw product zal zijn!

Materiaal:Spandex of Nylon
Kleur:Veelkleurig
Gewicht:100g
*
Wanneer u meer dan één gezicht in dezelfde foto uploadt, moet u de specifieke behoeften om de gezichten aan te passen aangeven in het vak "Speciale opmerkingen" hieronder, anders kan er een aanpassingsfout, en we kunnen in dergelijke gevallen geen gratis heraanpassing regelen.
*
Click for more details on tips for the perfect photo.
Image format files only. Size recommendation: larger than 1000x1000 pixels
Please note: if the upload photo button does not work, please try again in another web browser such as Google Chrome, thanks!
*
If there are two or more faces in the picture, you can upload the same picture repeatedly..
*
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: