Personalized Solar Night Light | Paw |Customized Garden Solar Light for Memorial

$59.00
Maak kennis met ons nachtlampje op zonne-energie, een stijlvolle en energiezuinige verlichtingsoplossing die perfect is voor het verlichten van buitenruimtes. Aangedreven door de zon absorberen deze lampen overdag zonne-energie en slaan deze op in oplaadbare batterijen om de warme en uitnodigende LED-lampen 's nachts van stroom te voorzien. Omdat er geen bedrading of elektriciteit nodig is, is de installatie een fluitje van een cent en het kosteneffectieve gebruik van hernieuwbare energie zorgt ervoor dat u kunt genieten van prachtige verlichting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge rekeningen. Kies uit een verscheidenheid aan vormen, maten en ontwerpen om elegantie en sfeer toe te voegen aan elke buitenomgeving, terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint en duurzaam leven omarmt.

Materiaal:Acryl/ABS
Standmaat:116 mm x 340 mm
Licht bordformaat:141 mm x 124 mm
Gewicht met geschenkdoos:ongeveer 350g
Lichtbron:Ingebouwde LED
Stroombron: Zonne-energie

Let op: als je onze nachtlampproducten ontvangt, vind je een beschermfolie op het acrylpaneel. Verwijder deze beschermfolie voorzichtig om het beste weergave-effect te bereiken. Zet het natuurlijke daglicht om in een meerkleurige verlichting in de schemering om een kleurweergave uit te voeren. De oplaadtijd en werktijd van de zonnelamp varieert met de intensiteit van het zonlicht. In de winter ontvangt zonnelicht minder energie uit zonlicht, dus het is normaal om 's nachts een lagere helderheid en kortere werktijd te hebben.
*
Please enter the name to be personalized.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: