Gepersonaliseerde hondenpootornament - aangepaste kerstnaamornament - huisdierornament met aangepaste naam als kersthuisdecor - 3-pack bundelverkoop

€47,45
>> Meer kerstversieringen op maat <<

Onze op maat gemaakte houten kerstversieringen zijn prachtig vervaardigde kerstversieringen die een persoonlijk tintje toevoegen aan uw kerstboom en interieur. Deze ornamenten zijn gemaakt van hout en kunnen in verschillende vormen voorkomen. Wat ze speciaal maakt, is dat ze gepersonaliseerd kunnen worden met namen. Je kunt de namen van familieleden, vrienden of dierbaren op de ornamenten laten schrijven, waardoor ze een uniek en attent cadeau worden of een manier om je eigen familie te vieren tijdens de feestdagen. Onze ornamenten worden geleverd met een touwtje, zodat u ze gemakkelijk aan uw kerstboomtakken, kransen, slingers of rond uw huis kunt hangen. Het zijn uitstekende cadeaus voor familie, vrienden, leraren en collega's. Het zijn attente en sentimentele cadeaus die laten zien dat je moeite hebt gestoken in het creëren van een uniek aandenken voor de ontvanger!

Materiaal: Houten
Grootte: 4,7 "x 4,7" x 0,2 "
Gewicht: 23 g
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: