Aangepast 3D -gezichtskussen | Personaliseer met uw favoriete foto | Beste cadeau -idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis etc.

€28,08
Op maat gemaakte 3D-vormige kussens zijn unieke en gepersonaliseerde kussens die zijn ontworpen om de vorm van elk gewenst object of afbeelding na te bootsen. Met behulp van geavanceerde 3D-printtechnologie kunnen deze kussens in verschillende vormen, maten en kleuren worden gemaakt om bij uw individuele stijl te passen. Deze kussens dienen niet alleen als decoratiestuk voor je kamer, maar bieden ook comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust. Of het nu gaat om een favoriet huisdier, een gedenkwaardige vakantiebestemming of het favoriete speelgoed van uw kind, deze kussens zijn een perfecte manier om uw leefruimte een vleugje persoonlijke flair te geven. Koop vandaag nog je eigen gepersonaliseerde 3D-vormige kussen en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je bed of bank!

Materiaal:Hoes: fijn pluche - Vulling: PP-katoen
Stijl:Dubbelzijdig afdrukken
Maten in inch:12", 14", 16", 18", 20", 24" en 28"
Maten in cm:30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 60cm & 70cm

Let op: de kussensloop is gevuld met hoogelastisch PP-katoen. We zullen het voor verzending comprimeren. Schud het hele lichaam krachtig zodat het PP-katoen weer in volle staat kan worden hersteld.
*
*
De maat is gebaseerd op de langste punt-tot-puntmeting.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Productomschrijving

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: