Aangepaste kerstgroene hoed elf kussen | Uniek gepersonaliseerd duwkussen geven uw kind het meest zinvolle cadeau | Beste cadeau -idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis etc.

$29.00
Op maat gemaakte gezichtskussens zijn unieke en gepersonaliseerde decoratieve kussens met een op maat bedrukte afbeelding van menselijke gezichten in combinatie met cartoonlichamen. Ze zijn gemaakt met behulp van hoogwaardige printtechnologie om een duidelijke en levendige weergave van de afbeelding die u selecteert te garanderen. Deze op maat gemaakte gezichtskussens voegen een persoonlijk tintje toe aan je interieur en zijn perfect om te gebruiken als decoratief stuk of als comfortabel kussen om op te loungen of te slapen. De kussens zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen die zacht zijn voor je huid en comfort bieden. Koop vandaag nog je eigen gepersonaliseerde gezichtskussen en geniet van een unieke toevoeging aan je huis.

Materiaal:Hoes: fijn pluche - Vulling: PP-katoen
Stijl:Dubbelzijdig afdrukken
Maten in inch:12", 14", 16", 18", 20", 24" en 28"
Maten in cm:30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 60cm & 70cm

Let op: de kussensloop is gevuld met hoogelastisch PP-katoen. We zullen het voor verzending comprimeren. Schud het hele lichaam krachtig zodat het PP-katoen weer in volle staat kan worden hersteld.
*
*
De maat is gebaseerd op de langste punt-tot-puntmeting.
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: