Decoración de la sala de fotos mágicas personalizadas almohada de lentejuelas | Almohada de nombre personalizado | Mejor idea de regalo para el cumpleaños, Acción de Gracias, Navidad, etc.

$29.00
Op maat gemaakte kussens met pailletten zijn een must-have voor iedereen die wat sprankeling en persoonlijkheid aan hun leefruimte wil toevoegen. Met de mogelijkheid om uit een verscheidenheid aan aangepaste kleuren te kiezen en het ontwerp te personaliseren met een aangepaste afbeelding, zijn deze kussens echt uniek en uniek in hun soort. De omkeerbare pailletten op het kussen creëren een glinsterend effect dat zowel stijlvol als leuk is, waardoor ze een geweldig accent zijn voor elke bank, bed of stoel. Deze kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en comfortabel, waardoor ze een geweldige investering zijn voor elk huis. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde of gewoon een vleugje glamour wilt toevoegen aan je eigen interieur, op maat gemaakte kussens met pailletten zijn de perfecte keuze.

Grootte:16"*16" (40cm*40cm)
*
*
Please enter the name to be personalized.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: