Custom Face Photo Love Heart Women's Bikini One Piece Bathing Suit - Multi Face Swimwear for Bachelorette Party - Summer Best Gift

$49.00
Een op maat gemaakt zwempak met gezichtsfoto is een gepersonaliseerd badkledingitem met een unieke afbeelding of foto van iemands gezicht erop gedrukt. Het wordt op bestelling gemaakt en aangepast aan de specificaties van de klant. Het badpak is ontworpen met comfortabele, hoogwaardige stof om een perfecte pasvorm en maximaal comfort te garanderen. De afbeelding of foto wordt afgedrukt met behulp van geavanceerde printtechnologie om ervoor te zorgen dat het eindproduct helder, levendig en duurzaam is. Dit type badpak is een leuke en speelse manier om je individualiteit en persoonlijkheid te laten zien. Het is een geweldig persoonlijk cadeau voor vrienden en familie. Of je nu aan het zwembad ligt of naar het strand gaat, een op maat gemaakt zwempak met gezichtsfoto zal zeker een statement maken.

FOTOGIDS:
-Zorg ervoor dat we hun gezicht duidelijk kunnen zien en dat er niets wordt afgesneden.
-Upload geen lage resolutie, wazige of korrelige foto's.
-Hoe betere kwaliteit foto, hoe beter uw product zal zijn!

Materiaal:Spandex of Nylon
Kleur:Veelkleurig
Gewicht:100g
*
Wanneer u meer dan één gezicht in dezelfde foto uploadt, moet u de specifieke behoeften om de gezichten aan te passen aangeven in het vak "Speciale opmerkingen" hieronder, anders kan er een aanpassingsfout, en we kunnen in dergelijke gevallen geen gratis heraanpassing regelen.
*
Click for more details on tips for the perfect photo.
Image format files only. Size recommendation: larger than 1000x1000 pixels
Please note: if the upload photo button does not work, please try again in another web browser such as Google Chrome, thanks!
*
If there are two or more faces in the picture, you can upload the same picture repeatedly..
*
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: