Kleine zeemeermin nachtlampje | Gepersonaliseerd met de naam van uw kind | Beste cadeau-idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis enz.

$59.00
Introductie van ons Custom Colourful Night Light - de perfecte aanvulling op elke kamer in uw huis! Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van energiezuinige LED-verlichting, is dit nachtlampje niet alleen mooi maar ook praktisch. Met de aanpasbare functie kun je een persoonlijk tintje toevoegen, waardoor het het perfecte cadeau is voor elke gelegenheid. Voeg je naam toe en creëer een uniek stuk waar je dol op zult zijn. De zachte gloed creëert een rustgevende sfeer, waardoor het perfect is voor gebruik in kinderkamers, slaapkamers en badkamers. Met zijn gestroomlijnde en moderne ontwerp past dit nachtlampje bij elke interieurstijl, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die houdt van een vleugje gepersonaliseerde charme in huis.

Grootte:6,6" x 6,6"
Materiaal:Acryl / Haruki
Lichtbron:Ingebouwde LED
Vermogen: 1,6W
Stroombron: USB DC5V (stekker niet inbegrepen)
Oplaadmethode: Geschikt voor 5V1A standaardlading
Let op: Gebruik geen superlading

Let op: als je onze nachtlampproducten ontvangt, vind je een beschermfolie op het acrylpaneel. Verwijder deze beschermfolie voorzichtig om het beste weergave-effect te bereiken.
*
Please enter the name to be personalized.
*
Please enter up to 35 characters.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: