3D Moon Lamp met aanraking of afstandsbediening - Beste cadeau voor Baby Girls Boys | Aangepaste maanlamp met foto en tekst | Beste cadeaus idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis etc.

$69.00
Een op maat gemaakte maanlamp is een unieke en gepersonaliseerde lamp die is ontworpen om te lijken op het oppervlak en de kenmerken van de maan. Het is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en kan worden aangepast met tekst, afbeeldingen of logo's om een uniek item te creëren. Deze lamp geeft een warm, rustgevend licht en is perfect voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of als nachtlampje. Het is gebruiksvriendelijk, oplaadbaar en draagbaar, waardoor het een geweldige optie is voor gebruik thuis of onderweg. Het unieke ontwerp en de aanpassingsmogelijkheden maken het een uitstekend cadeau voor vrienden, familie of zakelijke klanten.

Lichtbron: LED-lampen
Vermogen: 0,1W tot 1,5W
Stroombron: USB DC5V
Batterij: 250mAH
Lichtkleur: 2 kleuren, 3 kleuren of 16 kleuren
Bedieningsmanier: Touch-bediening / afstandsbediening (alleen 16 kleuren)
Werktijd: 6-12 uur (afhankelijk van de helderheid)
Oplaadtijd: Ongeveer 2-3 uur
Oplaadmethode: Geschikt voor 5V1A standaardlading

Let op: je moet de maanlamp aanzetten om de foto en gegraveerde tekst te zien. Laad eerst 1-2 uur op om er zeker van te zijn dat de batterij voldoende is. Onderste knop: kort aanraken om van lamp te wisselen en van kleur te veranderen, lang aanraken om de helderheid van het licht te wijzigen voor het beste resultaat.

GEBRUIK GEEN SUPER CHARGE!
*
*
*
By choosing the proofing service, we'll send design photo to customer via email before production. We'll only start production upon customer's approval. Therefore, the production time may be delayed a little bit.
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Productomschrijving

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: