Aangepaste houten ovale basis 3D-nachtlamp voor uw gezin | Beste cadeau-idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis enz.

$79.00
Opmerkingen: De stijl van dit product behoort tot de serie eenvoudige schilderijen, die zich richt op artistieke conceptie in plaats van hifi-restauratie.

Custom Photo Night Lights zijn gepersonaliseerde verlichtingsoplossingen met een handgeschilderd ontwerp op basis van een door de klant aangeleverde foto. De ontwerper maakt een artistieke, met de hand geschilderde ontwerptekening voor de display van het acryllichtbord, zodat elk nachtlampje een uniek stuk is. De hoogwaardige materialen die bij de productie worden gebruikt, zorgen ervoor dat het nachtlampje een zachte lichtbron is in een donkere kamer en lang meegaat. Het op maat gemaakte nachtlampje is een speciaal en uniek cadeau voor vrienden, familie of dierbaren, met het extra persoonlijke tintje van een handgeschilderd ontwerp. De combinatie van de foto van de klant en het handgeschilderde ontwerp van de ontwerper resulteert in een lichtoplossing op maat die zowel mooi als functioneel is.

Grootte: 6,6 "x 8,6"
Materiaal: Acryl/Haruki
Lichtbron: Ingebouwde LED
Vermogen: 1,6 W
Stroombron: USB DC5V (stekker niet inbegrepen)
Batterij: 500mAh
Werktijd: 36-60 uur (afhankelijk van de helderheid)
Oplaadtijd: ongeveer 2 uur
Bedieningsmanier: aanraakbediening
Kort aanraken: in-/uitschakelen
Lang aanraken: helderheid wijzigen
Oplaadmethode: geschikt voor standaardlading van 5V1A
Let op: gebruik geen supercharge

Let op: wanneer u onze nachtlampproducten ontvangt, vindt u op het acrylpaneel een beschermfolie. Verwijder deze beschermfolie voorzichtig om het beste weergave-effect te bereiken.
*
*
Een figuur geeft een persoon of een huisdier aan . We moeten voor elk figuur een tekening maken om uw werk weer te geven. De kosten variëren afhankelijk van het aantal totale figuren.
Let op: wij graveren zoveel personen of huisdieren in het kristal als u wilt
*
Please enter up to 35 characters.
*
*
By choosing the proofing service, we'll send design photo to customer via email before production. We'll only start production upon customer's approval. Therefore, the production time may be delayed a little bit.
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: