Aangepaste Bobbleheads: blije golfer in blauw pak | Gepersonaliseerde Bobbleheads voor de speciale persoon als een uniek cadeau-idee|Beste cadeau-idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis etc.

$129.00
CUSTOM BOBBLEHEADS ZIJN UNIEKE ZINVOLLE CADEAU-IDEEËN

Op maat gemaakte enkele bobbleheads zijn gepersonaliseerde beeldjes die zijn ontworpen om eruit te zien als een specifieke persoon, huisdier of personage. Het gebruik van hoogwaardige polymeerklei en het zorgvuldig met de hand toneren en kneden zorgt ervoor dat het beeldje nauwkeurig de unieke kenmerken en het karakter van het beoogde onderwerp weergeeft. Deze aandacht voor detail en precisie maakt op maat gemaakte enkele bobbleheads tot een speciaal en zinvol geschenk dat jarenlang kan worden gekoesterd.

Dit is een standaard lichaamsmodel, wat betekent dat alleen het hoofdgedeelte wordt aangepast, de kledingstijl en lichaamshouding zijn vooraf gemaakt en kunnen niet worden gewijzigd. Als je je bobblehead volledig wilt personaliseren, raden we je aan om bij onze Head to Toe Bobbleheads custom bobblehead te bestellen.

Materiaal: Polymeerklei
Beschikbare maten: 5" / 13cm
18 cm
23 cm
*
*
*
Voor "Alleen hoofd" passen we alleen het hoofdgedeelte aan en gebruiken we het lichaam zoals weergegeven op de productfoto.
Voor "Head to Toe" maken wij de bobblehead volledig voor u op maat.
*
Upload een foto van de voorkant van de persoon die u wilt personaliseren.
*
Upload een foto van het volledige lichaam van de persoon die u wilt personaliseren.
Onze vakman zal ook een beeldje maken op basis van de front-endfoto en profielfoto, waardoor we het uiterlijk van de persoon duidelijker kunnen zien en de restauratie van de beeldjes kunnen verbeteren.
Dit is optioneel maar aanbevolen.
*
*
*
*
Please enter up to 35 characters.
*
By choosing the proofing service, we'll send design photo to customer via email before production. We'll only start production upon customer's approval. Therefore, the production time may be delayed a little bit.
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Productomschrijving
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: