Initial Letters Heart-Shaped Pendant Necklace From A-Z in 925 Sterling Silver | Custom Name Necklace 925 Sterling Silver

$49.00
Een gepersonaliseerde naamketting is een sieraad dat typisch is voorzien van een hanger of bedel met de naam van de drager of een gekozen woord of zin gegraveerd of gespeld in letters. Dit type ketting is een populaire keuze voor diegenen die een statement willen maken of hun individualiteit willen uitdrukken door middel van hun accessoires. De productie van een gepersonaliseerde naamketting vereist veel aandacht voor detail en vaardigheid, aangezien elke ketting op bestelling wordt gemaakt en uniek is voor de drager. Of het nu gaat om een geschenk of een persoonlijk accessoire, een gepersonaliseerde naamketting is een zinvolle en stijlvolle manier om iemands individualiteit uit te drukken en een speciale band met hun naam of gekozen woord te creëren.

Haak: enkele haak
Type ketting: Parelketting
Materiaal: 925 sterling zilver
*
*
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
You might also like
$19.99  $14.99
$19.99  $12.99
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: