Personalized Square Photo Engraved Tag Necklace With Engraving Silver - Customize With Any Photo | Custom Photo Necklace in 925 Sterling Silver Love Gifts

$79.00
Een gepersonaliseerde fotoketting is een sieraad waarmee je je dierbaarste herinneringen dicht bij je hart kunt houden. Het heeft meestal een hanger of bedel die is gepersonaliseerd met een speciale foto die een belangrijke betekenis voor je heeft. Een gepersonaliseerde fotoketting is een unieke en sentimentele manier om belangrijke momenten in je leven te vieren, zoals bruiloften, geboortes, diploma-uitreikingen of zelfs een speciale reis of een speciaal moment met dierbaren. Het kan ook dienen als een betekenisvol eerbetoon aan een geliefde of als een manier om iemand dicht bij je te houden, zelfs als ze ver weg zijn. De aanpassingsmogelijkheden voor een gepersonaliseerde fotoketting zijn eindeloos, zodat je een echt uniek sieraad kunt maken. Je kunt ervoor kiezen om een speciaal bericht, een naam of datum, of zelfs andere ontwerpelementen aan de hanger toe te voegen om hem nog persoonlijker en unieker voor jou te maken. Over het algemeen is een gepersonaliseerde fotoketting een mooie en sentimentele manier om je dierbaarste herinneringen dicht bij je hart te houden. Het is een sieraad dat jarenlang zal worden gekoesterd en een constante herinnering aan de speciale momenten en mensen die je leven hebben gevormd.

Hangmaat:2,5 cm (1,0")
Dikte:1,2 mm (0,048")
Haak: enkele haak
Type ketting: Parelketting
Materiaal: 925 sterling zilver
*
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Productomschrijving

Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: