Aangepaste foto draagbare cosmetische tas | Gepersonaliseerde moeder en kind foto make-up tas | Cadeaus op maat Moederdagcadeau | Beste cadeau-idee voor verjaardag, Thanksgiving, Kerstmis enz.

$39.00
Onze draagbare make-uptassen met foto op maat zijn gemaakt van hoogwaardig PU-leer, waardoor ze duurzaam en duurzaam zijn. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en voelt luxueus aan, zowel zacht als soepel. Het PU-leer is ook waterbestendig, wat helpt om je schoonheids- en make-upproducten te beschermen tegen vocht en morsen. De tassen zijn ontworpen om lichtgewicht en draagbaar te zijn, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Met hun prachtige, op maat gemaakte ontwerpen en hoogwaardige materialen, zijn onze op maat gemaakte draagbare make-uptassen voor foto's de perfecte keuze voor iedereen die zijn schoonheids- en make-upproducten georganiseerd en stijlvol wil houden.

Materiaal:PU-leer
Afmetingen tas:21,5 cm x 14,5 cm x 6,5 cm
Handlengte:13,9 cm
Gewicht:70g
Open de weg:Rits

Let op: vanwege verschillende meetmethoden is een afwijking van 1-2 cm redelijk.
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Productomschrijving
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: