Gepersonaliseerde houten puzzel naambord - aangepast cadeau voor baby en kinderen - aangepaste naampuzzel voor peuters - 1e verjaardagscadeau voor baby

$49.00
Als u op zoek bent naar een sentimenteel en gepersonaliseerd babycadeau, dan hebben wij een uniek exemplaar voor u. Deze puzzel kan cadeau worden gedaan voor een verjaardag, Kerstmis, Pasen of gewoon als handig en leuk speelgoed. Gemaakt van berken multiplex, het is organisch en veilig, er zijn alleen niet-giftige verven gebruikt in het proces. Het is een leuk decoratief kameraccessoire! Je kunt ook een standaard toevoegen als je de puzzel wilt laten zien. Het helpt de motorische vaardigheden van uw baby te ontwikkelen en uw kind zal gemakkelijk zijn naam leren.

Maten in inch:11.8"x8"x0.3" (1-6 letters), 15"x8"x0.3" (7-9 letters)
Grootte in cm: 30*20*0.8CM (1-6 letters), 38*20*0.8CM (7-9 letters)
Gewicht: 350g-450g
Materiaal:Hout

Let op: Voor jonge kinderen, om te voorkomen dat kinderen per ongeluk eten, raden we af om knijpers toe te voegen. Als je de knijpers echt nodig hebt, kun je een bericht achterlaten bij het plaatsen van een bestelling, dan zullen we de knijpers voor je toevoegen. Hartelijk bedankt!
*
*
Please enter the name to be personalized.
*
U kunt uw favoriete elementen kiezen in plaats van degene die op de productfoto worden getoond.
Controleer de foto's van de elementen en voer de gewenste 8 elementen in de volgorde in, bijvoorbeeld: 5, 12, 18, 24, 36, 39, 45, 60
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: