Baby Footprint Infinity Name Necklace Silver - Customize With Any Name or Birthstone | Custom Name Necklace 925 Sterling Silver

€47,45
Infinity-naamketting is een gepersonaliseerd sieraad dat twee populaire symbolen combineert, het oneindigheidssymbool en een naamplaatje. Het bevat meestal de naam of initialen van de drager op een horizontaal of verticaal naamplaatje dat is gekoppeld aan een oneindigheidssymbool. Het oneindigheidssymbool, dat een oneindige of eeuwige liefde vertegenwoordigt, voegt een symbolisch element toe aan het stuk, waardoor het een zinvol cadeau wordt voor een geliefde of een gekoesterde toevoeging aan je eigen sieradencollectie. De aanpassingsmogelijkheden voor een oneindige naamketting zijn eindeloos, zodat u een echt uniek en uniek sieraad kunt maken. U kunt ervoor kiezen om geboortestenen toe te voegen, namen of initialen te graveren, of zelfs speciale symbolen of citaten op te nemen die een belangrijke betekenis voor u hebben. Een oneindige naamketting kan een perfect cadeau zijn voor verschillende speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. Het kan ook dienen als een zinvolle manier om uw liefde en genegenheid voor een partner of familielid te laten zien. Over het algemeen is een oneindige naamketting een mooie en sentimentele manier om de liefde en verbondenheid tussen individuen te vieren. Het is een sieraad dat jarenlang zal worden gekoesterd en dient als een constante herinnering aan de speciale band die je deelt met anderen.
Haak: enkele haak
Type ketting: Parelketting
Materiaal: 925 sterling zilver
*
*
Please enter up to 8 characters
*
*
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

*
Gift box options:  Jewelry   Moon Lamps   Clock   Crystal
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: