Gepersonaliseerde foto gegraveerde portemonnee voor mannen in bruin - aangepaste foto & tekst gegraveerde driebladige portemonnee beste cadeaus voor vader, echtgenoot of vriend

$59.00
Gepersonaliseerde portemonnee met fotogravure is een unieke en gepersonaliseerde cadeauoptie voor uw dierbaren. Het is een portemonnee gemaakt van hoogwaardig leermateriaal dat kan worden gepersonaliseerd met een speciale foto of afbeelding naar keuze. De afbeelding wordt op het leren oppervlak gegraveerd met behulp van een lasergraveerproces, waardoor het ontwerp permanent en duurzaam is.De portemonnee is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk in uw zak of tas kan worden meegenomen.De portemonnee heeft meerdere kaartsleuven, een duidelijk ID-venster en een ruim compartiment voor biljetten om je benodigdheden georganiseerd te houden.Het gepersonaliseerde ontwerp voegt een speciaal tintje toe en maakt het een uniek cadeau voor jubilea, verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.Deze portemonnee is een perfecte mix van functionaliteit en personalisatie, waardoor het is een doordacht en gedenkwaardig cadeau voor een speciaal iemand.Of je nu kiest voor een foto van je geliefde, een gedenkwaardig moment of een favoriet ontwerp, deze gepersonaliseerde foto-gegraveerde portemonnee zal zeker gekoesterd worden voor je oren komen.

Materiaal: PU-leer
Lengte: 4,7 inch
Breedte: 3,9 inch
Dikte: 0,6 inch
*
*
*

You have the option to choose how soon to have your custom product made. We will make sure to finish your product in the timeline you choose.
However, please also note this does not include the shipping time which you will need to choose on the checkout page.

Productomschrijving
Customer Reviews
| 0 review(s)
Filter reviews by star rating
Recommend
0% OF REVIEWS
RECOMMEND THIS PRODUCT
Write a Review
Customer Photos
Welcome to PersonalizedGiftsNow.com
Our customer service representaives will respond soon.
Please choose the contact methods below: